Sapo erdhi lajm i ”HIDHUR” nga KQZ për Albin Kurtin dhe LVV-në

Po faktikisht arsyeja pse po zgjat p rocesi sipas vlerësimit tonë, është mungesa e planifikimit nga ana e KQZ. Kjo mungesë e plani fikimit është parë qysh në periudhën e regjistrimit kur ata kanë marrë një vendim për t’i tele fonuar aplikuesit, vendim të cilin nuk kanë arritur ta zbatojnë deri në fund, dhe janë detyruar që prapë ta anulojnë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Dhe edhe tash po vërejmë edhe tek votat e diasporës, sepse sa më shumë vonohet certifikimi i rezultateve aq me pa inte gritet është i gjithë p rocesi i zgjedhjeve pastaj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nga shërbimi votues nga 19 mijë pako të vlerësuara deri më tani janë a provuar mbi 22 mijë zarfe të refuzuara janë pjesa tjetër dhe të p roceduara janë mbi 31, zar.fe nga 19 mijë pako.Krasniqi tha që nuk po mbrohen votat nga diaspora, madje pret që disa çështje të ri shqyrtohen para se të fillojë pro.cesi i numërimit, nga to edhe pranimin e doku menteve te Kosovës të cilëve u ka skaduar afati.

Be the first to comment on "Sapo erdhi lajm i ”HIDHUR” nga KQZ për Albin Kurtin dhe LVV-në"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*