Shembet restorani me dasmorë, ja numri i viktimave që..

Një ngjajre t r ag ji ke në ditën më të gëzuar të një familjeje është rapo,rtuar një ditë më parë në Kinën veriore.

Të paktën 17 pers,ona hu m bën jetën brenda një rest,oranti dasmash i cili u s he mb dhe i zu,ri poshtë.

Ngjarja u rapor,tua në qarkun Xiangfen, në provi,ncën Shanxi në Kinë.

Agjensia e lajmeve Xinhua rapo,rtoi se “janë nxjerrë 45 persona, nga të cilët 17 ish,in të v de k ur, shtatë të pla go sur r ën dë dhe 21 të pl a go s ur l,ehtë”.

Qindra persona u pë rf shin ë në angazhimet për të kër,kuar të mb ije tu ar.

Ende nuk dihen sh ka qet e ngjarjes tra gj ik e.

Be the first to comment on "Shembet restorani me dasmorë, ja numri i viktimave që.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*