Shikoni cfarë ndodh me “zemrën” tuaj kur hani spec djegës..! E pa besueshme..!

Të hash ushqimet pikante, apo të shoqërosh ushqimin me speca dje’gës është mirë për zem’rën. Ajo ka shumë përfitime të dobishme që janë të dukshme në efektet e sistemit k’ardiovas’kular.

Në një studim të bërë nga shkencëtarët e Universitetit të Hong Kong, të udhëhequr nga Dr. Zhen-Yu Chen, ishte gjithashtu e mundur të vëzhgonte se si kap’sacin’oidët (substance e specave) reduktonin nivelet e koles’terolit të përgjithshëm të gja.kut

– veçanërisht koles’terolit LDL ose të “k’eq” – dhe zgjerimin e depozitave në enët e gja.kut

Be the first to comment on "Shikoni cfarë ndodh me “zemrën” tuaj kur hani spec djegës..! E pa besueshme..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*