Shkon në market për të blerë sallatë, por shikoni se cfarë del nga qesja

Një ngjarje ka ndodhur së fundmi një gruaje që ishte gati për të bërë drekën. Teksa ishte duke përgatitur sallatën, ajo ka parë një gjarpër brenda qeses së sallatës marule dhe eshte cuditur.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Sallata ishte blerë nga djali i saj në një supermarket pranë lagjes, në një shtet të Australisë.Gruaja e tmerruar njoftoi ekipin e Shpëtimit dhe Edukimit të Kafshëve .//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Gjarpri i gjetur brenda qeses ishte ende gjallë dhe fotot u shpërndanë nga vetë gruaja në Facebook.

Be the first to comment on "Shkon në market për të blerë sallatë, por shikoni se cfarë del nga qesja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*