Shtëpia E Bardhë NgeIet Në Hije, SHlKONl PaIIatin PërraIIor Ku Jeton Erdogani (VIDEO)

Pallati presidencial ku jeton presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, është 30 herë më e madhe se Shtëpia e Bardhë dhe mendohet se është pallati më i madh në botë i ndërtuar këto 100 vitet e fundit.Pallati ka 1 100 dhoma prej të cilave 250 i përdor vetëm Erdogani dhe familja e tij. Pallati është dizajnuar sipas shijes së vet presidenti dhe vetëm tapetat kushtojnë më shumë se 8 milion euro.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nuk mungojnë as banjat turke, spa dhomat e pishinat. Gjatë dimrit vetëm ngrohje harxhohen 600 mijë euro.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Shtëpia E Bardhë NgeIet Në Hije, SHlKONl PaIIatin PërraIIor Ku Jeton Erdogani (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*