Specialistët më dhanë 10 vite jetë, por unë u shërova vetëm falë këtij fruti! Rasti i 33-vjeçares që po trondit shkencën

Specialistet Më Dhanë 10 Vite Jetë, Por Unë U Shërova Vetëm Falë Këtij Fruti! Rasti I 33-Vjeçares Që Po Trondit Shkencën.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mjekët më dhanë 10 vite jetë, por unë u shërova vetëm falë këtij fruti! Rasti i 33-vjeçares që po trondit shkencënPolina Petruk ishte vetëm 21 vjeçe kur mjekët e diagnostikuan me glomerulosklerozë fokale segmental,//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

një sëmundje shumë e rrallë e cila mund të çojë deri në kalbëzimin e plotë të veshkave.Ishte viti 2007-të kur mjekët paralajmëruan vajzën londineze se kishte vetëm 50% mundësi për t’i shpëtuar sëmundjes për 10 vitet e ardhshëm dhe se nuk duhet të lindte kurrsesi fëmijë.

Be the first to comment on "Specialistët më dhanë 10 vite jetë, por unë u shërova vetëm falë këtij fruti! Rasti i 33-vjeçares që po trondit shkencën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*