SubhanAllah: Elefanti gropon 11 orë pa ndërprerë, ajo cfarë nxjerri do t’ju len pa fjalë (Video)

Elefanti nënë që gropoi plotë 11 orë i intrigoi njerzit që ndodheshin ne afërsi të saj, por kur kuptuan se pse nuk dëshironte të hiqte dorë të gjithë u mahnitën.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo shi.ko vid.eon e plo.te..

SHumë njerëz u afruan rreth saj për të kuptuar se cfarë po bënte, por një numër i madhë i tyre u larguan para se ta kuptonin se cfarë po ndodhte.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo shi.ko vid.eon e plo.te..

Be the first to comment on "SubhanAllah: Elefanti gropon 11 orë pa ndërprerë, ajo cfarë nxjerri do t’ju len pa fjalë (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*