SubhanAllah ky është pusi që u hodh Jusufi a.s | Ja si duket sot ↓ VIDEO

Ata i thanë njëri tjetrit: “Si mund ta heqim qafe Jusufin?” Shejtani u shtiu ndër mendje: “Merreni Jusufin te kullotat dhe hiqeni qafe”. Komploti i vëllezërve të Jusufit kundër tij nisi. Ditët kalonin dhe ata po tregoheshin të dashur me Jusufin. Ata i buzëqeshnin atij dhe e provokonin, që ai të shkonte me ta në lëndinat e bukura.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "SubhanAllah ky është pusi që u hodh Jusufi a.s | Ja si duket sot ↓ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*