Suedia “dridh” Ballkanin me këtë letër dërguar Vjosa Osmanit

Tani deputeti suedez uron Osmanin Do të jetë emocionuese ta ndjekim punën e saj.Deputeti suedez, MagnusJacobsson, i është gëzuar lajmit për zgjedhjen e Vjosa Osmanit presidente e Kosovës.

Në llogarinë e tij ai ka shkruar se do të jetë emocionuese nga puna e saj,“Dëshiroj ta përgëzoj presidenten e sapo zgjedhur të Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu. Presidentja e dytëfemer e Kosovës”.

“Ata që më ndjekin e dinë që zhvillimi në Ballkan është afër zemres time”.“Osmani-Sadriu është juriste dhe ka premtuar të punojë kundër korr upsionitt.

Do të jetë emocionuese ta ndjekim punën e saj”.“Kosova është një dem’okraci e re, prandaj është jashtëzakonisht e kënaqshme për të parë.

Be the first to comment on "Suedia “dridh” Ballkanin me këtë letër dërguar Vjosa Osmanit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*