Tjetër Lajmi I Rëndë, Covid I Merr Jetën Gazetarit Të Njohur Shqiptar

Humb betejen me virusin Covid 19 gazetari Leke Plani. Ai ka punuar per vite me radhe ne radio Shkodra dhe si korrespondent i Deutsche Welle.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh,do le.xo laj.min.

Plani gjithashtu ishte pjese e organizimeve te ndryshme artistike te qytetit te Shkodres, si pjese e korit Prenke Jakova. Bashkepunetor ne organizime te ekspozitave te ndryshme artistike dhe promovues i vlerave te qytetit te Shkodres.

Ne fushen e gazetarise ai dha nje kontribut me emisionet historiko kulturore ne momente te rendesishme qe kaloi vendi yne, vecanerisht ne momente te veshtira. Edhe pse luftoi per disa jave me virusin ne spitalin e Shkodres dhe me pas ne Tirane, ai nuk arriti ta fitoje betejen me kete armik.

Be the first to comment on "Tjetër Lajmi I Rëndë, Covid I Merr Jetën Gazetarit Të Njohur Shqiptar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*