Tmerrohen Mjekët! Ja Çfarë Gjetën Në Barkun E 28-Vjeçares

Mjekët janë sho kua r nga ajo që kanë gjetur në barkun e një 28 vjeçareje, e cila mendonte se ishte shtatzënë dhe priste 7 fëmijë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko pam.jet..

Kirurgët tregojnë se kanë hequr një cist vezoresh që peshonte rreth 26 kg, e barabartë me peshën e 7 foshnjave të porsalindura.

Pavarësisht testeve të shumta të shtatzënisë që rezultuan ne ga ti ve, mjekët vazhdonin të insistonin se Keely Favell duhet të ishte shtatzënë pasi stomaku i saj u rrit në përmasa.

Gjithsesi, vetë Keely besonte se bëhej fjalë për yndyrë dhe se thjesht po shëndoshej. 28-vjeçarja nisi të vinte peshë që në vitin 2014.

Favell tregon:

Gjithmonë kam qenë pak e mbushur, dhe shtimi në peshë erdhi gradualisht pa u kuptuar. Unë jetoj me partnerin tim Jamie Gibbins për 10 vjet dhe disa herë filluam të mendonim se mos isha shtatzënë, po bënim teste në shtëpi dhe gjithmonë rezultonin n eg at ivë.”

Më në fund ajo u fut në op er aci on në mars të vitit të kaluar. Op era ci oni zgjati rreth 5 orë dhe kir urgu i saj i hoqi një ci st që peshonte 26 kg.

Be the first to comment on "Tmerrohen Mjekët! Ja Çfarë Gjetën Në Barkun E 28-Vjeçares"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*