Tmerrohet fëmija, momenti kur sulmohet nga një qen në ashensor- Ja cfarë ndodh/ VIDEO

Videoja e mëposhtme tregon momenti kur një qen bulldog .s ul.m. on një fëmijë në Brazil. Qeni iu t u rr fëmijës menjëherë, teksa ai po dilte nga ashensor.

Pronari i qenit përp,iqet që të q et ë s ojë qenin e tij. Fëmija u k af sh ua në kë,mbë dhe mbeti i tr a ,um a ,,tiz,u ar.

Prindërit e tij kanë p ad it ur pronarin, që r ez iko n padi p e n .ale për shkak se qeni cil,ësohet si shumë i rre /zik sh ëm.

Be the first to comment on "Tmerrohet fëmija, momenti kur sulmohet nga një qen në ashensor- Ja cfarë ndodh/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*