Turqia nuk ka të ndalur, shikoni cfar arматiмi posedon /VIDEO

ROKETSAN ka prodhuar projekte të rëndësishme për Emiratet e Bashkuara Arabe për një kohë shumë të gjatë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kompania, e cila eksportoi për herë të parë produkte në Emiratet e Bashkuara Arabe në 2003, zhvilloi lëshuesin e Punës Multi Arson me një kërkesë të veçantë dhe e shfaqi atë për herë të parë në 2013 në një ekspozitë në Abu Dhabi.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Turqia nuk ka të ndalur, shikoni cfar arматiмi posedon /VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*