U HAP NJË GROPË E MADHE NË FSHATIN SHQlPTAR, BANORËT SURPRlZOHEN NGA AJO QË PANË..!!!

Një gjë e pa zakontë ka ndodhur në një fshat të Vitisë, e që nuk po mund ta shpjegoj askush.Bëhet fjalë për një gropë në tokë e cila është hapur ditë më parë në një fushë atje në fshatin Lubishtë.Sipas banorëve gropa e fr iks hme ndodhet në lagjen e Kodrovite, dhe dys hohet se është e thellë 4 metra.Banorët shprehen se diçka të tillë nuk kanë parë më herët në fshatin e tyre dhe janë të interesuar të dinë më shumë për këtë dukuri të çu ditsh me si dhe pse u shfaq kjo v rimë.

 

Një gjë e pa zakontë ka ndodhur në një fshat të Vitisë, e që nuk po mund ta shpjegoj askush.Bëhet fjalë për një gropë në tokë e cila është hapur ditë më parë në një fushë atje në fshatin Lubishtë.Sipas banorëve gropa e fr iks hme ndodhet në lagjen e Kodrovite, dhe dys hohet se është e thellë 4 metra.Banorët shprehen se diçka të tillë nuk kanë parë më herët në fshatin e tyre dhe janë të interesuar të dinë më shumë për këtë dukuri të çu ditsh me si dhe pse u shfaq kjo v rimë.

Be the first to comment on "U HAP NJË GROPË E MADHE NË FSHATIN SHQlPTAR, BANORËT SURPRlZOHEN NGA AJO QË PANË..!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*