U Hoq Sikur Kishte Sëmundje Të Ligë, 42-Vjeçarja Fiton Miliona Para/ Do Vini Duart Në Kokë Sa Shumë

Një grua nga Anglia është shitur sikur është sëmurë për të marrë para. Ajo u tha të gjithëve atyre që njihte se kishte një sëmundje të ligë dhe se duhet ta ndihmonin të jetonte.Madje kërkoi ndihmë edhe në rrjetet sociale. Gruaja tha se kishte sëmundje të ligë në vezore dhe se duhet ta shpëtonin. Nicole Elkabbas 42 vjeçe tani ka dalë para gj ykatës. Ajo kërkonte 51,000 euro.

Por për çfarë i donte të gjitha këto para? Të gjitha paratë që ka marrë i ka përdorur për luajtur bizh oz dhe të gjitha paratë i ka humbur.

Mash trimi i saj u zbulua dhe ajo duhet t’u kthej të gjithë donatorëve paratë që u detyrohet. Ndërkohë procesi gjyqësor ndaj saj ka nisur.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Be the first to comment on "U Hoq Sikur Kishte Sëmundje Të Ligë, 42-Vjeçarja Fiton Miliona Para/ Do Vini Duart Në Kokë Sa Shumë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*