U kritikua sepse bëri buzët e mëdha, por kësaj here shikoni se cfarë bëri!

Andrea Ivanova është mbiquajtur “Barbie në këmbë” për shkak të sasisë së operacioneve plastike që iu nënshtrua, dhe tani ajo po mburret me gjoksin e saj të ri.

Ivanova tashmë ishte e njohur si gruaja me buzët më të mëdha në botë, dhe tani ajo shkoi nën thikë për të hedhur gjinjtë e saj në madhësinë e një shporte E.

22-vjeçarja nga Sofja, Bullgari, tha se asgjë nuk do ta ndalonte derisa të arrinte pamjen e dëshiruar.

Për të arritur në buzët e saj karakteristike, Ivanova mori më shumë se 20 injeksione të acidit hialuronik me shpresën se do të arrinte një “gojë plotësisht të plotë”.

Be the first to comment on "U kritikua sepse bëri buzët e mëdha, por kësaj here shikoni se cfarë bëri!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*