U përpoqën të grabisin vajzën, por në fund ndodhi diçka e mahnitshme

Kjo video është regjistruar nga kamera e sigurisë në garazhin e një ndërtese, ku tregohet momenti i gr.ab.itj.es së një vajze.

Gjegjësisht, në video ju mund të shihni dy njerëz duke u përpjekur për ta gr.a.bi.s.in vajzën dhe ta fusin në bagazhin e makinës.

Por, ajo çfarë ndodh më pas është mahnitëse!

Duket se gr.abi.tj.a në fjalë ishte një shaka, e ku.rd.is.ur nga i dashuri i vajzës.

Shikojeni videon:

Be the first to comment on "U përpoqën të grabisin vajzën, por në fund ndodhi diçka e mahnitshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*