U zunë me fqinjin për një copë tokë, pas djalit shqiptar 15 vjeç jep shpirt dhe babai në spital

Ka v de kur edhe babai i 15 vjeçarit që kishte m betur i vd ekur në ngjarjen t ragjike që ndodhi në Gradicë të Drenasit disa ditë më parë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Lajmin ka konfirmuar Shefi i Intensivës, Shaqir Uka. “S’ka mundur t’i përballojë pla gët e marra nga a rma e zj ar rit. Ai ka ndërruar jetë në orën 16:30”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ngjarja e rën dë kishte ndodhur më 5 prill në fshatin Gradicë të Drenasit ku në vend kishte mbetur i v de kur 15 vjeçari A.M, derisa i p lago sur kishte mbetur babai i tij B.M. (që ndërroi jetë sot)

Be the first to comment on "U zunë me fqinjin për një copë tokë, pas djalit shqiptar 15 vjeç jep shpirt dhe babai në spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*