Ulen temperaturat dhe vendi mbulohet nga bora, vjen paralajmërimi i papritur: Bëni kujdes se…

Erërat e Arktikut go dit ën Britaninë brenda natës dhe të gjithë u zgjuan në mëngjes duke parë dëborën nga dritaret. Gjithashtu edhe temperaturat janë ulur shumë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Moti i f tohtë vjen vetëm 24 orë pasi Britanikët mbushën plazhet dhe parqet në të gjithë vendin për t’u ngrohur në temperatura të ngrohta 18 gradë celcius.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Të hënën në mëngjes temperaturat ishin shumë më të ultë ndërsa erërat e f tohta veriore lëviznin mbi vend me zhivën në -1C.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Burimi: Daily Mail/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Be the first to comment on "Ulen temperaturat dhe vendi mbulohet nga bora, vjen paralajmërimi i papritur: Bëni kujdes se…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*