Vdes 27 vjeçarja, sapo kishte lindur se gëzoi bebën! (FOTO)

Një nënë e katër fëmijëve dha shpirt nga një së mun dje të l igë që kishte.M jekët menduar se ajo nuk kishte ndonjë gjë.

Lizzy Evans, 27 vjeç nga Bagillt, Uells, ishte shtatzënë me fëmijën e katërt kur mori vesh të keqen që kishte.

Ajo filloi tr ajtimin e saj menjëherë pas l indjes por nuk ia doli dot.Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Be the first to comment on "Vdes 27 vjeçarja, sapo kishte lindur se gëzoi bebën! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*