Vendos kamera në dhomën e djalit, babai s’u beson syve kur sheh gruan duke.. (Video)

Ajo video e publikuar në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi kjo nënë i mbajti një “sekret” bashkëshortit.Ky i fundit vendosi të vendoste kamera në dhomën e fëmijës së tij.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo..

Sigurisht, vendosja e një kamere në dhomën e fëmijës është alternativë e mirë, për të parë çdo gjë që ndodh në dhomën e tyre. Pjesa më e vështirë e nënave është të vendosin në gjumë fëmijët e tyre, ndërsa ndërsa më e vështirë akoma është të mos i zgjojnë pasi i ka zënë gjumi.

Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare, si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dysheme.Situata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai vendosi, disa ditë më parë.Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje paranormale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte, kështu që ai nuk hezitoi të publikonte videon në Youtube dhe e quajti atë “nënë paranormale”.

Be the first to comment on "Vendos kamera në dhomën e djalit, babai s’u beson syve kur sheh gruan duke.. (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*