Veprimi i Erdogan me këmishën e Muhamedit a.s do ju lë pa fjalë!

Drejtësia shembullore e Profetit në vendosjen e Gurit të Zi Ngjarja e vendosjes së Gurit të Zi është mjaft e famshme, e cila dëshmon për mençurinë e tij. Thuhet se kur Kurejshët e Mekës, gjatë rindërtimit të Qabes, mbërritën në vendin e Gurit të Zi, ndezi një mosmarrëveshje e ashpër midis fiseve lidhur me çështjen se cili prej tyre do të vendoste Gurin në vendin e tij. Çdo fis e konsideronte këtë si çështje nderi dhe krenarie…

Be the first to comment on "Veprimi i Erdogan me këmishën e Muhamedit a.s do ju lë pa fjalë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*