Verë e parakohshme me temperatura të nxehta, ja si priten të jenë 2 javët e fundit të muajit Prill

Do të ketë ditë të nxehta në rajonin tonë, por nuk do të zgjasin shumë. Agjencitë meteorologjike ndërkombëtarë lidhur me rajonin tonë, të Mesdheut dhe Gadishullit Ballkanik, parashikojnë shira lokalë dhe mot të paqëndrueshëm deri në mbyllje të muajit prill.

Sipas te dhenave 19-25 Prill një zbutjee krahasuar me javën e kaluar, Mesdheu dhe gadishulli ynë është preekur nga kushtet e paqëndrueshmërisë së moderuara.< Prandaj do të ekzi,stojë ende mundësia për feno,mene të parre,gullta që do të jenë më të mundshme në zonat e brendshme gjatë orëve të pasd,ites.Si dhe temperaturat megjithatë do të jenë herë pas herë në rri,tje. Deri në fund të prillit, meteorologët parashikojnë edhe ditë të nxehta, me temperatura që do të shkojnë deri në 25-27 grade,ditorja.

Be the first to comment on "Verë e parakohshme me temperatura të nxehta, ja si priten të jenë 2 javët e fundit të muajit Prill"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*