VIDEO/ Çm.End.Uria E Një Të Riu, Ngjitet Në Krahun E Avionit Që Po Ngrihej, Çfarë Ndodh Me Të Dhe Me Avionin Pasi Of.Icerët E Policisë I Afrohen

Një i ri u arr.est.ua, pasi u ngjit në krahun e një avioni të Alaska Airlines, në aeroportin e Las Vegas, të shtunën.

Fluturimi 1367 nga Las Vegas në Portland po përgatitej për ngritje nga Aeroporti Ndërkombëtar McCarran kur piloti vuri re një person që vinte drejt avionit dhe njoftoi kullën e kontrollit.

Autoritetet sqaruan se ai kishte kë.rc.yer një gardh rrethues dhe kishte arritur te krahët e avionit. Video e shkrepur nga një pasagjer e tregon të riun të ulur dhe duke ecur në krahun e avionit pa këpucë. Ndërsa, ofi.ce.rët e policisë i afrohen, ai rrë.shqet dhe bie në pistë.

Avioni u kthye për një inspektim të plotë pas in.cid.en.tit, thuhet në deklaratën e Alaska Airlines, e cila njoftoi po ashtu se fluturimi që ishte planifikuar të nisej në 12:30, u nis në 16:48 pasdite.

Be the first to comment on "VIDEO/ Çm.End.Uria E Një Të Riu, Ngjitet Në Krahun E Avionit Që Po Ngrihej, Çfarë Ndodh Me Të Dhe Me Avionin Pasi Of.Icerët E Policisë I Afrohen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*