Video e ndjijshme, nuk preferohet të shikohen nga ata me zemër të dobët, kur treni kaloi mbi foshnjën…

Këto janë pamjet e pabesueshme që tregojnë se si një fëmija ka arritur të shpëtojë i padë,mt,uar teka treni kalon mbi të.In ,c,id e,n ti ndodhi në stacionin hekurudhor të Mathura, në shtetin e Uttar Pradesh, Indi.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ende nuk dihet sesi, por një fëmijë ka rë.në në shinat e trenit. Aty kalon mjeti dhe te të pranishmit krijohet p .an. i .k për fatin e fëmijës, shkruan Gazeta Pika.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Por, kur treni largohet, ata vërejnë mrekullinë.Fëmija ka shpëtuar i p.ad.ëmtu.ar nga aventura që mund të rezultonte f.a. t .ale për jetës e tij

Be the first to comment on "Video e ndjijshme, nuk preferohet të shikohen nga ata me zemër të dobët, kur treni kaloi mbi foshnjën…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*