VIDEO/ Instruktori I Mjetit Fluturues Bën Ga.Bimin Fa.Tal, Shikoni Dramën Që Ndodh Në Ajër!

Tr ag jed ia e sh m ang ur për mrekulli në Zvicër, teksa instruktori i një mjeti fluturues kishte harruar ta rregullonte mjetet siguruese para se të nisej fluturimi.

American Chris Gursky ishte në Zvicër me pushime me gruan e tij kur vendosi të përjetonte përvojën plotë ad ren ali ne të një fluturimi me deltaplan në ccift, luginave të Interlakenit. Megjithatë, para ngritjes instruktori harroi për ta siguruar atë me rripin e sigurisë.Dhe, siç është dokumentuar nga imazhet e marra nga kamera e montuar në dekltaplan, Gursky u desh të kapej në levën e kontrollit në mënyrë që të mos binte.

“Ishte 2 minuta dhe 14 sekonda pa ndë rpre rje”, tha burri nga Florida.

Ulje ishte po aq e vë sh ti rë: ai raportoi një dore të thy er dhe një këp ut je te ndi nash.

Be the first to comment on "VIDEO/ Instruktori I Mjetit Fluturues Bën Ga.Bimin Fa.Tal, Shikoni Dramën Që Ndodh Në Ajër!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*