VIDEO: Ushtari Izraelit Gru*Shton Papushim Palestinezin Mysliman

Dh una që ka sh përthyer në Jerusalem dhe në Gaza po dokumentohet përmes syrit të kamerave. Pamje sh qetësuese ka publikuar gazeta britanike, The Guardian.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondsh

Në një video të përmbledhur me pamje nga lokacione të ndryshme, një ushtar rr ëzon një protestues të paar matosur dhe fillon ta g odasë shpejt e në mënyrë të përsëritur me gr usht në kokë, përderisa i rr ëzuari e m bulon kokën për t’u mb rojtur nga g oditjet. VIDEO

Be the first to comment on "VIDEO: Ushtari Izraelit Gru*Shton Papushim Palestinezin Mysliman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*