Vjedhja e pazakontë në mes të rrugës e makinës në lëvizje

Një shofer kapi videon e një grabitjeje të pazakontë ndërsa po voziste nëpër trafik në San Francisko të premten pasdite.

Shoferi, Alex, thotë se pa një persona të hidhej nga një “Honda Accord” dhe thyente një dritare të një “Prius” para tij. Vjedhësi mori një çantë dhe u largua. Viktima të grabitjes janë burrë dhe grua nga Irani.

Ata thanë se punojnë në një kompani për pasuritë e patundshme dhe ishin në një xhirim afër Dolores Park.

Burri, i cili ishte në vendin e pasagjerit të makinës, thotë se gruaja e tij vuri re dikë që i ndiqte pas.

Çifti thotë se rreth 7,000 dollarë pajisje kamera u vodhën. Ata thanë se nuk kanë parë diçka të tillë më parë dhe kanë paraqitur një raport policor.

Be the first to comment on "Vjedhja e pazakontë në mes të rrugës e makinës në lëvizje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*