Zi e madhe/ Humb jetën mësuesja shqiptare: Iku në moshë shumë të re

Pavarisht se v dekjet janë pjesë e pandashme e jetës, njeriu nuk u mësua dot kurrë me to…e sidomos në rastet kur humbjet janë të parakohshme dhe të mëdha si është rasti i znj. Zejnep.

kujtimi për të si një nga mësimdhënëset më të mira, si një nga aktivistet më të zëshme për të drejtat dhe zhvillimin e shoqërisë.

Zoti është ngushëlluesi më i mirë i gjithçkaje dhe për gjithçka,ndaj dhe lutjet tona i drejtohen Atij që t’ju ndihmojë në këtë dh imbje të jashtëzakonshme!

U kujtoftë gjithnjë për mirë Zejnepi juaj, e cila do t’i mungojë qytetit tonë Gostivarit.

Be the first to comment on "Zi e madhe/ Humb jetën mësuesja shqiptare: Iku në moshë shumë të re"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*