“Zonja Nga Elbasani Del Çdo Natë Në Orën 4:30 Të Mëngjesit Dhe Ben DlÇKA Qe Do Ju HABlSË

Ndodh që të vi dhen edhe lule, po po në Shqipëri çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë.Megjithatë në raste të tilla nuk është dëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit, sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vj’edhin.Happeni happsiren e më p00shtme ndiqinii pamjeet

Be the first to comment on "“Zonja Nga Elbasani Del Çdo Natë Në Orën 4:30 Të Mëngjesit Dhe Ben DlÇKA Qe Do Ju HABlSË"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*